Joan Laporta otvoren progovorio o Messiju: On sve zna, moramo pronaći način

Vraća li se Messi u Barcelonu?

Joan Laporta otvoren progovorio o Messiju: On sve zna, moramo pronaći način

E. Oštraković

Zanimljive informacije pojavile su se oko nastavka karijere Lea Messija, a čini se da u Paris Saint-Germainu neće ostati.

Messi je u ljeto 2021. godine kao slobodan igrač napustio Barcelonu i potpisao za PSG, a ubrzo bi se mogla desiti obrnuta situacija.

Njegov ugovor sa PSG-om ističe na kraju sezone, ali još uvijek nije donio odluku u kojem klubu će nastaviti svoju karijeru.

PSG želi da Messi produži ugovor, a u bitku za njegov potpis uključili su se Al Hilal i Inter Miami, međutim Messi želi da ostane u Evropi.

Sada se pojavila informacija da bi se Messi vrlo lako mogao vratiti u Barcelonu, a sve je podgrijala izjava Joana Laporte.

Oglasi

"Messi zna da su vrata Barcelone za njega uvijek otvorena. Vidjet ćemo. Moram pronaći način da popravimo odnos između Messija i Barcelone", rekao je Laporta.

Ipak veliki problem predstavljaju finansijski problemi u kojima se nalazi Barcelona, te je pitanje da li bi ga Barcelona mogla registrovati.

Katalonci su još uvijek preko granice plata u La Ligi, zbog čega je Gavijev novi ugovor nedavno poništen, pa šta onda očekivati kada je Messi u pitanju?

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako Barcelona trenutno ne može da registruje nove igrače, klub bi morao da se odrekne više igrača kako kasnije ne bi imao problema sa eventualnom registracijom Messija.

Ostaje da se vidi da li će Barcelona pronaći neko rješenje. Jedno je jasno - Messijev dom je u Barceloni i sigurno bi milioni ljudi bili sretni njegovim povratkom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Znamo i mi , peta poluga se aktivira i još veći dugovi Samo naprijed
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi