Larin izbor: Nogometašica iz susjedstva napravila transfer na Otok

Kada ćemo mi dočekati takvo nešto

Larin izbor: Nogometašica iz susjedstva napravila transfer na Otok

Napadačica slovenske nogometne reprezentacije Lara Ivanuša karijeru će nastaviti na Otoku.

Ova sada već bivša nogometašica Olimpije s kojem je postala prvakinja Slovenija bojačat će škotskog prvaka Glasgow City, prenosi BBC.

Dvadesetpetgodišnja nogometašica, koja je osvojila sedam nastupa za reprezentaciju, pridružila se škotskom klubu kao pojačanje prije ulaska u Ligu prvaka koja počinje sljedećeg mjeseca.

"Fantastično je što možemo dovesti tako obećavajuću nogometašicu u Glasgow City. Lara se već dokazala na terenu, ali njezin je potencijal ogroman i još može da napreduje", rekao je glavni trener Scott Booth.

I tu možemo vidjeti gdje je BiH u odnosu na Sloveniju. Prvak BiH SFK 2000 ima samo dvije igračice pod profesionalnim ugovorom, a malo koja od njih i bez obzira na tu činjenicu može ostvariti ozbiljan angažman vani...

Top Komentari

stopkrkanima
Pa nedavno je nasa reprezentativka potpisala za taj isti Glasgow o cemu pisete vi? Pratite li bilo sta?
4 0
stopkrkanima
Ah Culicu pa to si ti nista onda...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi