Larssonov sin upleten u veliku zavjeru škotskih medija

Tvrde da ide u Rangerse

Larssonov sin upleten u veliku zavjeru škotskih medija

Endin Čaušević

Legendarni švedski napadač Henrik Larsson najbolje dane svoje karijere imao je u dresu škotskog Celtica.

Larsson je prije odlaska u Barcelonu za Celtic odigrao 313 utakmica i postigao je čak 242 gola. Nakon završetka svoje karijere odlučio je da uplovi u trenerske vode. Larsson je trenutno trener Helsingborga za koji nastupa i njegov sin Jordan.

Ovaj 19-godišnji napadač danas se našao u centru pažnje svih evropskih medija. Naime, u javnosti je "procurila" informacija da će sin Henrika Larssona potpisati za Celticovog najvećeg rivala Rangers.

Mnogi su odmah objavili da je sin odlučio izdati sina, ali nakon mnogih špekulacija oglasio se i Jordan.

"Ja u Rangersima? Pa da li se vi šalite ili ste ozbiiljni? Znate i sami da ja nikada ne bih mogao zaigrati za taj klub. Ova vijest me nasmijala kao nikad u životu", poručio je mladi Larsson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi