Lassana Diarra dobio ponudu koju je dugo čekao

Slijedi povratak u Primeru?

Lassana Diarra dobio ponudu koju je dugo čekao

Bivši fudbaler Real Madrida Lassana Diarra mogao bi se uskoro vratiti u Primeru.

Povremeni francuski reprezentativac je prošlu sezonu proveo u Marseilleu, a za njega je sada stigla primamljiva ponuda Valencije.

Valencia je navodno ponudila Diarri trogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 3,5 miliona eura po sezoni, što svakako teško može odbiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lassana Diarra je u posljednjih nekoliko godina stagnirao. Igrao je za Anži i Lokomotiv Moskvu, a poziv iz Valencije je pravi način za povratak na veliku scenu.

Za Diarru se ovog ljeta zanimao i Galatasaray, ali je 31-godišnji Francuz odbio ponudu zbog nesigurne situacije u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi