Laštro nezgodnim startom slomio nogu Bevabu

Teška povreda

Laštro nezgodnim startom slomio nogu Bevabu

Sretni i zadovoljni vratili su se nogometaši Osijeka iz Zagreba gdje su uvjerljivo nadigrali i savladali svoga domaćina u 23. kolu prvenstva.

Puno je bilo lijepih poteza tijekom jučerašnjeg dvoboja u Kranjčevićevoj, ali se, nažalost, u žaru borbe dogodila i jedna teža povreda.

Nakon nenamjernog starta bivšeg nogometaša Širokog Brijega Nevena Laštre, gotovo na centru igrališta, stradao je domaći protimac Dino Bevab. Laštro ga je, dakako, htio onemogućiti u prodoru i uklizao je prema lopti i Bevabu koji je ostao ležati na travi i već se po reakcijama igrača oko njega moglo zaključiti da je riječ o lomu noge. 

Neven Laštro i NK Osijek putem zvanične klupske stranice poželjeli su Bevabu što brži i uspješniji oporavak te povratak na zeleni teren. Također, Laštro je svom sportskom kolegi iz suparničkih redova izrazio žaljenje što je njegov start uvjetovao ovu neugodnu povredu, nadajući se da ga ona ipak neće predugo odvojiti od nogometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti