Laszlo Nagy upitan za nastup na EP

Laszlo Nagy upitan za nastup na EP

Do početka EP u rukometu koje će se odigrati u Danskoj ostalo je još samo 11 dana, a mnoge reprezentacije nalaze se u velikim problemima zbog povreda igrača. 

Mađari još uvijek nisu sigurni hoće li u Danskoj igrati njihov najbolji igrač Laszlo Nagy koji još od novembra vuče tešku povredu. Desni bek reprezentacije Mađarske obavit će sutra ljekarski pregled koji bi trebao dati konačnu ocjenu zdravstvenog stanja prve mađarske zvijezde. 

Razloga za slavlje sada ima ruski selektor jer je potvrđeno da će Konstantin Igropulo i Sergej Garbok definitivno biti spremni za nastup u Danskoj, ali razloga za slavlje nema francuski selektor Claude Onesta. 

Nakon što je odavno ostao bez Bertrandea Gillea i Xaviera Baracheta, Onesta je ostao i bez desnog krila Pierrea Soudyrsa, još uvijek je upitan i nastup golmana Thieryja Omeyera, dok bi Jerome Fernandez ipak mogao nastupiti u Danskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.