Laudrup: Ne zanimaju me PSG i reprezentacija Danske

Želi raditi u Swanseaju

Laudrup: Ne zanimaju me PSG i reprezentacija Danske

Edmir Škorić

Danski stručnjak Michael Laudrup tvrdi da nije u pregovorima s PSG-om, te ističe da želi ostati na klupi Swanseaja.

Danac je zbog raznoraznih problema unutar Liberty stadiona, prema napisima medija, bio nadomak odlaska iz Swanseaja, no on tvrdi da ostaje, te da nisu istinite glasine da je blizu preuzimanja bogate momčadi iz francuske prijestonice.

"Ne pregovaram s PSG-om, ostajem u Swanseaju", izjavio je Laudrup, dodavši:

"Rekao sam to mnogo puta i već sam umoran od ponavljanja. Usredotočen sam samo na jačanje momčadi za iduću sezonu kako bismo ispunili zadane ciljeve i očekivanja. To je ono što je za mene važno".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedno se vrijeme spominjao i kao nasljednik danskog selektora Mortena Olsena, no i to je negirao 49-godišnji stručnjak...

"Nisam zainteresiran za tu ulogu. Zanima me isključivo rad u klubu i nisam voljam da mijenjam Mortena Olsena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti