Laura je tokom najave mečeva Premier lige izgovorila "zabranjeno", samo se od muke nasmijala...
Gospođica Woods je prošlog ljeta prešla na TNT Sports, a prethodno je radila za talkSPORT

Mogla bi čak i otkaz dobiti

Laura je tokom najave mečeva Premier lige izgovorila "zabranjeno", samo se od muke nasmijala...

Edmir Škorić

Laura Woods (36) jedna je od najpoznatijih sportskih novinarki i voditeljki u svijetu trenutno, a često je viđamo na utakmicama engleske Premier lige, pošto je zaštitno lice TNT Sportsa.

Zgodna reporterka, koja je itekako popularna u Velikoj Britaniji, prošlog ljeta je angažovana od strane TNT Sportsa i najčešće je zadužena za prenose i izvještaje utakmica engleske Premier lige.

Woods je sada imala zadatak da promoviše utakmice 31. kola Premier lige koje su se igrale u četvrtak navečer, no napravila je bizarnu pogrešku zbog koje bi mogla ostati bez posla, mada vjerujemo da će joj njena trenutna TV kuća progledati kroz prste.

"Utrka za naslov se zahuktava i mi smo usred žestoke pozornice Premier lige na takSPORT-u. Imamo i sutra fudbal, Liverpool protiv Sheffielda i Chelsea protiv Uniteda.

Ne zaboravite, možete uživati u oba meča na aplikaciji Discovery Plus...", rekla je Laura, pa se narodski rečeno prekontala i uz smijeh nastavila: "... ali možda neću biti ovdje dugo jer sam upravo rekla talkSport. Uskoro bi me mogli otpustiti".

Oglasi

Laura je prethodno radila za talkSPORT, koji je tako dobio besplatnu promociju za vrijeme emitovanja programa na TNT Sportu.

Fanovi su joj dali podršku, a neki od komentara bili su: "Ova žena je sjajna, ovakve greške se svima dešavaju", "Simpatična je, ovakve stvari uopšte nisu problem", a neki tvrde da je to namjerno napravila da podigne i vlastitu, ali i popularnost trenutne TV kuće.

36-godišnjakinja obožava posao koji radi, često je u društvu velikih sportskih faca, pa je nedavno kazala: “Ovaj posao je nešto najbolje što ćete doživjeti. Ljudi s kojima možete razgovarati, kamo god idete, sve to čini vas sretnim i zadovoljnim".

Oglasi

Osim što je izuzetno novinarski nadarena, što savršeno poznaje engleski fudbal i na najbolji način ga prezentuje gledateljima u Britaniji, Laura također privlači veliku pozornost zbog svog izgleda i mnogi joj se dive i zbog ljepote, zavidne figure, a često i zbog načina na koji se odijeva i na koji se pojavljuje na TV ekranima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi