Lautaro fotografijom sa odmora dao do znanja u koji klub ide

Skrivena poruka?

Lautaro fotografijom sa odmora dao do znanja u koji klub ide

S. Grebović

Lautaro Martinez ove sezone u Interu tandemu sa Romeluom Lukakuom igra zaista sjajno, a dokaz tome je 13 golova koje Argentinac za sada ima na svom kontu računajući sva takmičenja.

Napadač Intera je otputovao u domovinu kako bi tamo u društvo porodice proslavio božićne i novogodišnje praznike.

Mediji na "čizmi" ga najviše vezuju sa Barcelonom, ali i Manchester Cityjem. U njegovom ugovoru postoji jedna zanimljiva klauzula koja se Interu ni malo ne dopada.

Naime, u prve dvije nedelje mjeseca jula, ko plati 111 miliona eura za usluge argentinskog reprezentativca može da ga odvede bez pregovora iz Intera. 

Ono što se neće svidjeti navijačima Nerazzurra je slika iz domovine, na kojoj Lautaro pozira u društvu rođenog brata koji nosi upravo dres Manchester Cityja, koji želi da ga upravo on bude zamjena za Aguera kojeg polako stižu godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova je fotografija naravno podgrijala maštu navijača Građana, ali je izazvala i sumnju kod pristalica Intera koji strahuju da bi mogli ostati bez napadača.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
To je ta sportsport logika. Hahaha
1 1
Taceoni
Rubrika vjerovali ili ne
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi