Lavezzi: Igram posljednju sezonu u PSG-u

Argentinac napušta klub

Lavezzi: Igram posljednju sezonu u PSG-u

Ezequiel Lavezzi je u razgovoru za francuske medije istakao da igra posljednju sezonu u PSG-u. 

Argentinskom reprezentativcu ugovor ističe naredne sezone i kao slobodan igrač napustit će Parižane, a najveći interes za njegovo dovođenje pokazali su klubovi iz Italije.  

"Istina je da želim ostati i boriti se za mjesto u startnoj postavi. Ipak, mislim da će ovo biti moja posljednja sezona u PSG-u i želim je okončati što je bolje moguće. Klub je sada doveo mnogo dobrih igrača i sretan sam zbog njihovog dolaska", izjavio je Lavezzi.

Nije tajna da je Lavezzi već neko vrijeme nezadovoljan svojim statusom u klubu, a novčano je i kažnjen zbog kašnjenja na početak priprema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.