Lavezzi: Imam samo jednu želju

Argentinac se nada da će zaigrati za Barcu

Lavezzi: Imam samo jednu želju

Endin Čaušević

Fudbaler PSG-a Ezequiel Lavezzi izjavio je da bi volio da zaigra u dresu Barcelone.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se da će Argentinac u januaru pojačati katalonsku ekipu. Prema pisanju francuskih medija Lavezzi je na meti i nekih italijanskih klubova, ali Argentinac ima samo jednu želju.

"Igrati za Barcelonu bilo bi ispunjenje moga sna. Međutim, kada dođe vrijeme za to izabrati ću najbolju odluku", rekao je Lavezzi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lavezzijev ugovor sa PSG-om ističe na kraju sezone, a zbog loše minutaže on je odlučio da napusti Pariz. Navodno, PSG će ga prodati već u januaru kako bi bar nešto uspjeli zaraditi na njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.