Lavezzi na treningu pred saigračima glumio selektora Sabellu

Pocho zadužen za atmosferu

Lavezzi na treningu pred saigračima glumio selektora Sabellu

Reprezentacija Argentine nakon dugo vremena osjetiti će slasti igranja u polufinalu Svjetskog prvenstva. Gaučosi su do polufinala ovogodišnjeg Mundijala stigli uz pet pobjeda, ali niti u jednom od pet odigranih mečeva svoje protivnike nisu uspjeli savladati sa više od jednog gola razlike.

Ipak, to ne utiče na sjajnu atmosferu u redovima selekcije protiv koje su Zmajevi upisali svoje prve mundijalske minute.

Za odličnu atmosferu i raspoloženje argentinskih fudbalera uglavnom je zaslužan Ezequiel Lavezzi. Napadač PSG-a je na pretposljednjem treningu Argentinaca pred polufinalni duel sa Holandijom glumio selektora Alejandra Sabellu, tačnije njegovo ponašanje tokom utakmice sa Švicarskom u kojoj je pobjednik odlučen u dvije minute prije isteka drugog produžetka golom Angela Di Marije.

Pogledajte kako je popularni Pocho nasmijao svoje timske kolege:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti