Lavezzi "osvježio" Sabellu prskanjem iz flašice

U prolazu okupao selektora

Lavezzi "osvježio" Sabellu prskanjem iz flašice

Ezequiel Lavezzi, iako je susret 3. kola grupe F koji je Argentina igrala protiv Nigerije počeo na klupi, vrlo brzo je dobio priliku za igru nakon što se u 38. minuti povrijedio Sergio Kun Aguero.

Zanimljiva scena desila se u trenutku dok je napadač francuskog PSG-a prolazio pored klupe za rezervne igrače. Želio se napiti vode i osvježiti, ali dok je to činio na njega je "režao" selektor. 

Popularni Pocho nije ga ni pogledao kako treba, samo ga je poprskao iz flašice iz koje je pio. Valjda je Lavezzi razmišljao "Šta ti je čovječe, ohladi malo".

Pogledajte ovu smiješnu scenu na utakmici između Argentine i Nigerije u kojoj su Gaučosi slavili za 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.