Lavezzi "pogurao" Davida Luiza

Dok je Brazilac ležao na travnjaku

Lavezzi "pogurao" Davida Luiza

Brazilski defanzivac David Luiz je u jednom trenutku duela između PSG-a i Nantesa, koji se igrao u okviru osmine finala Kupa Francuske (2:0), ostao da leži na travi previjajući se od bolova.

Brazilci i Argentinci su rivali čak i kada igraju za isti klub, dijele svlačionicu u nose isti dres, a to je dokazala upravo ova situacija u kojoj je Brazilac ležao povrijeđen na travnjaku.

Dok je stoper Svetaca ležao na travi njegov saigrač Ezequiel Lavezzi je pokušao da ga oraspoložiti na posve neobičan način, udarao ga je nogom. Pogledajte...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.