Lazarević: Kad se sve sabere bili smo bliži osvajanju tri boda

Sloboda osvojila bod na Grbavici

Lazarević: Kad se sve sabere bili smo bliži osvajanju tri boda

A. Čaušević

Sloboda je odigrala odličan meč na Grbavici te osvojila zaslužen bod. 

Susret je završen rezultatom 2:2, a trener tuzlanskog premijerligaša Mile Lazarević je poslije meča kazao da je njegov tim bio bliže utakmici.

"Imajući u vidu ulazak u utakmicu i da je domaćin poveo, uspjeli smo se vratiti dva puta i da dođemo do 2:2 što je pozitivno za nas."

"Kad se sve sabere mislim da smo bili bliže osvajanju tri boda, čestitam domaćinima na fer i korektnoj utakmici, publika može biti zadovoljna."

Prokomentarisao je Lazarević i gol Armina Hodžića za 2:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naš igrač iz juniora, prvi kontakt s loptom je pretvorio u gol, drago mi je zbog njega i nadam se da će imati uspjeha u dresu Slobode", dodao je iskusni stručnjak.

Sloboda u narednom kolu na Tušnju dočekuje Zvijezdu 09.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Zacepi lopove ko te dovede u tuzlu
0 10
Sa1946
Ja ne znam što vi pljujete po ovom čovjeku? Sloboda igra 5 puta bolje nego kad je onaj Nalić bio trener, za ovih 5 utakmica dala Sloboda više golova nego pola prošle sezone. Čovjek je došao na Koševo i na Grbavicu i nije postavio bunker, ako ništa za to mu treba skinuti kapu s obzirom da smo od Slobode to navikli, osim kad je Husref bio trener. Mile sretno dalje.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije