Lazarević: Maksimalno ozbiljno ući u meč

Zvijezda 09 dočekuje Sutjesku

Lazarević: Maksimalno ozbiljno ući u meč

Zvijezda 09 u narednom kolu Prve lige Republike Srpske dočekuje Sutjesku.

Tim iz Etno sela Stanišići sa nova tri boda bi ostao na prvom mjestu, a otežavajuća okolnost za izabranike Mileta Lazarevića biće izostanak nekoliko standardnih prvotimaca zbog kartona i povreda. 

"Ove sezone ekipa Sutjeske igra nepredvidivo i ukoliko se protiv njih uđe samo malo neozbiljnije može se doživjeti poraz, što je najbolje na svojoj koži osjetila Sloboda iz Mrkonjić Grada. To je dobra opomena za moje igrače da u meč uđu maksimalno ozbiljno i angažovano, jer ukoliko ne bude tako imaćemo velikih problema u osvajanju novih bodova", kazao je za klupski sajt trener Mile Lazarević, dodavši: 

"Pred ovaj meč imamo dosta igrača koje muče povrede zbog čega sigurno neće igrati Dejan Vučić i Stefan Tripković, dok zbog kartona susret propuštaju Dragiša Stanić, Mile Filipović i Damjan Krajišnik. Sigurno će to biti hendikep za nas, međutim ukoliko svi koji istrče na teren pruže svoj maksimum bodovi ostaju u Etno selu Stanišići", rekao je Lazarević. 

Defanzivac Nikola Mazić bez obzira na brojne izostanke očekuje pobjedu svog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Protiv Sutjeske o drugom rezultatu osim pobjede jednostavno ne razmišljamo, jer smo svjesni uloga na ovom susretu, a to je prvo mjesto. To ne znači da ćemo ih potcijeniti, već da ćemo ih shvatiti ozbiljno. U poslednjih nekoliko utakmica igramo efikasno i nadam se da će tako biti i protiv Fočaka, kao i da će odbrana potvrditi zašto je najbolja u ligi", zaključio je Mazić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi