Lazarević:  Nadam se novoj pobjedi protiv Širokog Brijega
Tuzlaci žele novu pobjedu na svom terenu, protiv neugodne ekipe Širokog Brijega

Tuzlaci nakon Radnika žele novi trijumf

Lazarević: Nadam se novoj pobjedi protiv Širokog Brijega

E. Dindić

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju svoj susret će odigrati Sloboda i Široki Brijeg. Domaći fudbaleri na krilima pobjede protiv Radnika žele ostvariti novi trijumf, dok gosti iz Širokog Brijega dolaze popraviti negativan dojam iz prvog kola na domaćem terenu protiv Čelika. 

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Mile Lazarević, te fudbaler Omar Pršeš.

"Što se tiče filozofije, stanja u klubu, mi smo na istom putu. Ovo je šesta nedjelja koju radimo, malo je lakše nakon prvog meča, no to je jedna prepona koju smo preskočili. Široki je u vrhu našeg fudbala, ozbiljan protivnik koji je u Evropi i protiv Čelika je odigrao kvalitetan meč sa dosta šansi i posjedom, no zatajila im je realizacija. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. Mi moramo biti strpljivi. Jedna dobra hemija je na stadionu Tušanj... Zajedno smo disali istim plućima i rezultat je stigao. Nadam se da će tako biti i protiv Širokog i da ćemo osvojiti tri boda." rekao je Lazarević.

Omar Pršeš, vezni fudbaler Slobode, istakao je da je ovo još jedna u nizu utakmica za ekipu u kojoj svi igrači žele dati svoj maksimum.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Liga je puno jača, svaka utakmica će biti derbi. Široki poznajemo, znamo kako igraju. Nadam se da ćemo nastaviti ovim putem kojim smo krenuli i da ćemo slaviti pobjedu", kratak je bio Pršeš.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je sutra s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ForzaLikCE
jebite lišticu, crveno crni. Poz iz Zenice!
0 5
DamirT
Pada Listica aBd 2-0
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi