Josip Šantić više nije član FK Sloboda!

Novi odlazak za Tušnja

Josip Šantić više nije član FK Sloboda! · Saznajemo

A. Čaušević

FK Sloboda je novu sezonu počela pobjedom nad Radnikom (2:1), međutim igračka križaljka u klubu sa Tušnja još uvijek nije riješena. 

U redove tuzlanskog premijerligaša ovog ljeta je stigla nekolicina novih fudbalera, a neki su napustili klub bez zvaničnog nastupa. 

Posljednji u nizu fudbalera koji su napustili Slobodu neposredno nakon potpisanog ugovora je Josip Šantić. 

Šantić je ugovor sa Slobodom potpisao krajem juna, međutim nepunih mjesec kasnije ovaj 25-godišnji veznjak je napustio Tušanj. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On se pojavio na prozivci Crveno-crnih, zadovoljio je ukuse struke, potpisao ugovor, ali njegova avantura u Slobodi je okončana bez zvaničnog nastupa. 

Prošle sezone Šantić je nastupao za Radnik, još je bio član Čelika, Viteza i italijanske Pro Patrije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
ko ga jebe, nije Aleksa.
0 10
mirza24
Bice tu jos cirkusa ovo je istom pocetak
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti