Lazarević: Radujemo se komšijskom derbiju s TOŠK-om

Trener Zvijezde za SportSport.ba

Lazarević: Radujemo se komšijskom derbiju s TOŠK-om

E. Čaušević

NK Zvijezda u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti protiv ekipe NK TOŠK.

U Sarajevu je danas održan žrijem izvlačenja parova četvrtfinala Kupa BiH, a Zvijezda iz Gradačca će prvi susret igrati u gostima u Tešnju protiv TOŠK-a. Trener Zvijezde, Mile Lazarević, za SportSport.ba izjavio je da nisu nezadovoljni protivnikom.

"To su dvije ekipe koje se dobro poznaju jer igramo u istom rangu takmičenja. Komšijski derbi i siguran sam da će nijanse na kraju odlučiti koja ekipa će ići dalje. Nadam se da ćemo pružiti dobar fudbal i da će gledatelji uživati. Naravno da smo svi imali želje prije izvlačenja i većini je to bio Klis, ali to ne znači da su oni slabi. Možda već sada to dokažu svima", rekao je Lazarević.

Naravno, u centru pažnje četvrtfinala Kupa BiH će biti duel između Sarajeva i Zrinjskog, a trener Zvijezde vjeruje da će to biti finale prije finala.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"To su dvije najbolje ekipe i eto sticajem okolnosti igraju između sebe. To je finale prije finala i ekipa koja prođe će sigurno biti najveći favorit za osvajanje trofeja. Također, dosta kvalitetan duel će igrati Široki i Borac i biće zanimljivo vidjeti ko će proći dalje", zaključio je Lazarević na kraju razgovora za SportSport.ba.

Podsjećamo, prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH na rasporedu su 27. februara, dok se revanši igraju 13. marta.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije