Lazarević: Što prije do gola protiv Travnika

Drina bez prava na kiks

Lazarević: Što prije do gola protiv Travnika

Drina je u seriji od pet utakmica bez pobjede, a zvorničkom premijerligašu su prijeko potrebni bodovi u susretu protiv Travnika  u borbi za opstanak. 

Ni dolazak na klupu trenera Srđana Bajića nije pokrenuo ovaj tim. Bajić još čeka svoju prvu pobjedu na kormilu Drine.

"Loši rezultati doveli su nas u opasnu zonu, pa nam je sad svaka utakmica kao kvalifikaciona. Kikseva više ne smije biti i zato moramo maksimalno spremni ući u ovaj susret. Želimo da što prije postignemo gol i da tako utakmicu odvedemo u smijeru koji nama odgovara", rekao je trener Srđan Bajić.

Napadač Ivan Lazarević je ubijeđen u osvajanje tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi igrači smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i zato ćemo zapeti od prve minute. Napast ćemo Travnik i konstantnim pritiskom ćemo pokušati da u ranoj fazi utakmice dođemo do gola", smatra Lazarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.