Zvijezda u teškoj situaciji

Lazarević: TOŠK nas je zasluženo pobijedio

Endin Čaušević

Fudbaleri Zvijezde poraženi su danas na domaćem terenu od TOŠK-a (0:2) u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH.

TOŠK je odigrao veoma dobru utakmicu u Gradačcu i već jednom nogom je u polufinalu Kupa BiH što je sigurno sjajan rezultat za klub iz Tešnja. Zvijezda je nakon prvog dijela sezone ostala skoro bez cijelog tima, te se to danas itekako osjetilo.

Nakon utakmice trener domaćeg tima Mile Lazarević izjavio je da je TOŠK zasluženo danas slavio u Gradačcu.

"Nikome nije prijatan poraz na svom terenu, posebno od ekipe iz istog ranga. Gosti su zasluženo slavili. Imali smo dvije dobre šanse, a iz neopreznosti smo primili gol. Drugi gol smo dobili nakon što smo krenuli po izjednačenje. Ovo je mlada ekipa i treba strpljenja. Želimo što kvalitetnije ući u prvenstvo", rekao je Lazarević, te nastavio.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ovaj rang je takav. Možete biti u vrhu, a za dva kola i na dnu. Sigurno je da želimo ostati tu gdje jesmo i da pokušamo možda i da napredujemo".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti