Lazić postigao prvi gol za grčki Platanias

Bivši igrač Mladosti, Željezničara, Radnika...

Lazić postigao prvi gol za grčki Platanias

Bh. internacionalac Milivoje Lazić postigao je prvijenac za grčki Platanias.

U redove ovog drugoligaša Lazić je stigao ljetos nakon što mu je istekao ugovor sa Mladosti, a danas je u meču protiv Irodotosa postigao i prvi gol.

Lazićev tim je kao domaćin slavio s ubjedljivih 5:1, a da će gosti teško izbjeći poraz bilo je jasno već na startu utakmice. Dominirali su domaći i poveli već nakon 25 minuta igre preko Karagounisa, da bi tri minute prije odlaska na odmor na 2:0 povisio upravo Lazić.

Premda je u osmoj minuti nastavka Irodotos smanjio prednost golom Moraitisa, domaći Platanias je do kraja utakmice postigao još tri pogotka za konačnih 5:1 u Chaniji.

Potražite više informacija na temu Super League:

Za Platanias pored Lazića, podsjećamo, igra i nekadašnji nogometaš Borca Danijel Majkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi