Lazio dovodi tinejdžera iz Partizana?

Pavlović na meti rimskog kluba

Lazio dovodi tinejdžera iz Partizana?

E. Čaušević

Mladi fudbaler beogradskog Partizana, Strahinja Pavlović, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Italiji.

Prije dva mjeseca ovaj 18-godišnji defanzivac povezivao se s prelaskom u Juventus, ali je Stara dama odustala od njegovog dovođenja. No, prema svemu sudeći Pavlović će ipak doći na Apenine.

Italijanski mediji objavili su danas da se Pavlović nalazi na meti Lazija koji je poslao ponudu Partizanu od 5.5 miliona eura. Gianluca Di Marzio prenosi da bi se transfer trebao ozvaničiti ove sedmice.

Međutim, Pavlović neće doći u Lazio ovog ljeta i plan je da ove sezone ostane u Partizanu na posudbi. On je za prvi tim Partizana debitovao tek početkom ove godine, te je upisao 15 utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi