Lazio novim ugovorom sprečava Liverpool i Manchester United da se domognu Immobilea?

Rimljani bi sjajnog napadača vezali novim dugogodišnjim ugovorom

Lazio novim ugovorom sprečava Liverpool i Manchester United da se domognu Immobilea?

Talijanski napadač Ciro Immobile jako je blizu potpisivanja novog ugovora s Laziom koji bi ga u Rimu ostavio do 2025. godine, piše talijanski Il Tempo.

Prema tom ugovoru Immobile bi trebao zarađivati oko četiri miliona eura godišnje uz određene bonuse za učinak. Osim toga, petogodišnji ugovor bi značio da bi Immobile Lazio mogao napustiti tek kao 35-godišnjak.

Ovaj 30-godišnjak je za Lazio od svog dolaska iz Seville u ljeto 2016. za 9 miliona eura odštete zabio 116 golova u 167 nastupa. Posebno dobro igra ove sezone, u kojoj je zabio 30 pogodaka u 33 nastupa.

Lazio ovim ugovorom želi izbjeći Immobileov odlazak iz kluba zbog interesa većih klubova jer u prvom redu interesanata za ovog talijanskog napadača stoje Manchester United i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije