Goetze dao sinu ime po nazivu evropske metropole, trka gradskih rivala za njegov potpis

Nijemac prije nekoliko dana postao otac

Goetze dao sinu ime po nazivu evropske metropole, trka gradskih rivala za njegov potpis

A. Čaušević

Mario Goetze je prije nekoliko dana postao otac. Zajedno sa svojom suprugom Ann-Kathrinom Broemmel sinu je dao posebno ime. 

Goetze i Broemmel su odlučili da se njihov sin zove Rim. Ime koje možda najbolje pokazuje kakvu strast ovaj par ima prema prijestolnici Italije.

Mediji na Apeninima su odmah počeli špekulisati kako je povremeni njemački reprezentativac poslao jasnu poruku Laziju i Romi.

Želja 28-godišnjeg veznjaka je da igra u nekoj od Liga petice, ali i timu koji će mu garantovati minutažu te nastupe u Ligi prvaka.

Lazio je ozbiljno zainteresovan za Goetzea, Nebeskoplavi će se nakon dugo godina sljedeće sezone vratiti u Ligu prvaka i igranje na Olimpicu se čini vrlo izvjesnim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I njegova supruga koja je poznati model u Njemačkoj također osjeća određenu strast prema Italiji i nema ništa protiv dolaska na Apenine.

Podsjećanja radi, Gotzeu za nekoliko sedmica ističe ugovor s Borussijom Dortmund i redove njemačkog velikana će napustiti kao slobodan igrač

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi