Lazio sprema novi ugovor za Senada Lulića?

1,2 miliona eura po sezoni

Lazio sprema novi ugovor za Senada Lulića?

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić iza sebe ima sezonu u kojoj je s Lazijom izborio plasman u Ligu šampionu.

Brzonogog fudbalera aktuelni ugovor s "nebesko-plavima" veže do ljeta 2017. godine. Kako piše portal Calciomercato Lulić, koji trenutno zarađuje oko 800 hiljada eura neto po sezoni, spreman je na potpisivanje novog ugovora s klubom sa Olimpica.

Od novog ugovora Lulić očekuje godišnju platu koja bi trebala iznositi 1,2 miliona eura, a Italijani pišu kako bi to bio posljednji veliki ugovor za reprezenativca naše zemlje. 

Naravno ukoliko Senad Lulić ne produži s Laziom, Juventus je uvijek u pozadini, kao rezervna opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.