Le Parisien objavio detalje: Šta je Barca nudila PSG-u na nedavnom sastanku?

Bez dogovora

Le Parisien objavio detalje: Šta je Barca nudila PSG-u na nedavnom sastanku?

E. Škorić

Već neko vrijeme PSG i Barcelona traže način kako bi Neymar otišao u Kataloniju, a da pritom sve strane budu zadovoljene.

Neymar je spreman na razne uslove kako bi otišao u Barcelonu, ali je problem taj što PSG ne želi olako da ga pusti bivšem klubu. Parižani imaju visoka potraživanja, svjesni da su ga prije dvije godine platili 222 miliona eura.

U Parizu je nedavno održan sastanak predstavnika jednog i drugog kluba, a Barcu su predstavljali Eric Abidal, Javier Bordas i posrednik za transfer Adnre Cury. Na tom sastanku nije postignut dogovor, ali na tome nije završilo.

Barca i dalje radi na dovođenju Neymara, a Le Parisien otkriva šta je Barcelona nudila PSG-u za brazilskog napadača.

Očigledno je da se ponuda sastojala od dva igrača i manje svote novca. Barcelona je željela da uz Philippea Coutinha i Artura Vidala doda još 60 miliona eura.

Ipak, PSG to smatra nedovoljnim, vjeruje da Barca mora da plati najmanje 100 miliona eura, te da uz to pošalje Philippea Coutinha i nekog drugog igrača, a ne Vidala. U opticaju je bio Nelson Semedo, no Ernesto Valverde želi beka ostaviti u timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, navodi se da Ousmane Dembele neće put Pariza jer Barcelona ne želi da ga se odrekne, mada se francski reprezentativac spominjao kao neko koga bi Barca iskoristila u želji da ponovo dovede Neymara.

Sportski direktor PSG-a Leonardo ne želi da se odrekne Neymara i nedavnom izjavom je čak ostavio mogućnost da igrač nastavi da brani boje PSG-a, a nije isključen ni transfer u Real Madrid ukoliko se nastave trvdoglavi stavovi PSG-a i Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Plan je bio Real M. od početka a PSG je trebao biti prolazna destinacija da nebi doživio sudbnu Figa al se nešto izkomplikovalo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi