Le Parisien: PSG i Inter dogovorili transfer Icardija, a Wanda ih otkrila

Ostaje u Parizu

Le Parisien: PSG i Inter dogovorili transfer Icardija, a Wanda ih otkrila

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi prošlog ljeta prešao je u PSG na posudbu iz Intera.

Icardi je briljirao u prvom dijelu sezone nakon što je zabio čak 18 golova, ali u nastavku mu nije išlo baš najbolje. Zbog toga se sve više špekulisalo da PSG neće otkupiti njegov ugovor, te da će se Argentinac vratiti u Inter.

No, za klub s Meazze je to bio najgori ishod jer je Icardi davno prekrižen u ovom timu. Kontaktirali su PSG i poručili da su spremni smanjiti cijelu za Icardija koja je iznosila 75 miliona eura.

Le Parisien večeras piše da pregovori Intera i PSG-a odlično napreduju, te da je transfer navodno dogovoren. Icardi će ostati u PSG-u i potpisati ugovor na četiri godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inter će dobiti odmah 50 miliona eura, dok će dodatnih deset miliona eura dobiti kroz razne bonuse. Također, francuski mediji prenose da je Wanda na Instagramu lajkala nekoliko objava koje govore da je transfer završen.

Icardi je u dresu PSG-a odigrao 31 utakmicu, te je zabio 20 golova. Njegov dolazak je još jedan dokaz da će Edinson Cavani napustiti Park prinčeva ovog ljeta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi