Kontakt već uspostavljen, Inter prati Ibiševićevog partnera iz napada

Brazilac na meti Nerazzurra

Kontakt već uspostavljen, Inter prati Ibiševićevog partnera iz napada

Velike su šanse da će Inter ovog ljeta ostati bez Lautara Martineza, sjajnog argentinskog napadača kojeg silno želi Barcelona.

Inter će u tom slučaju očajnički morati pronaći pojačanja za ofanzivnu liniju. A nije isključeno da se ona pojača i u slučaju da Argentinac kojim čudom ipak ostane na Meazzi.

Sada se pojavljuju informacije da je Inter zainteresovan za mladog napadača berlinske Herthe Matheusa Cunhu. Podsjetimo, Inter je kupovao u Berlinu i prošlog ljeta, ipak Valentino Lazaro se nije najbolje snašao u Italiji i trenutnoj je na posudbi u Newcastleu.

Danas ugledni italijanski sportski novinar Fabrizio Romano piše da je Inter već uspostavio kontakt s Herthom, te da bi 21-godišnji Brazilac mogao biti meta Nerazzurra predstojećeg ljeta.

Matheus Cunha je u Herthu stigao tek zimus iz Leipziga, ali se odlično uklopio u tim iz Berlina. Posebno je dobro djelovao u ofanzivnoj liniji Herthe za našim Vedadnom Ibiševićem, u dvije utakmice nastavka sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cunha je stigao odigrati tek šest utakmica za Herthu, ali je već postigao četiri gola (u četiri zadnja kola Bundeslige po gol).

Inače, Hertha je za njegov transfer izdvojila oko 18 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Ovaj mali Cunha moze puno tog napravit u karijeri ako bude srece i ako ga ozljede zaobidju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi