LeBron James: Iduća sezona će biti teška za Liverpool

King James o svom omiljenom fudbalskom klubu

LeBron James: Iduća sezona će biti teška za Liverpool

NBA zvijezda, LeBron James vlasnik je dionica engleskog premierligaša Liverpoola te je dao i svoje viđenje budućnosti kluba, a također je naglasio kako smatra da će naredna sezona za Redse biti veoma teška.  

Podsjetimo, košarkaš Miami Heata je potpisao ugovor sa Fenway Sports grupom u aprilu 2011. godine te je postao vlasnik malog dijela dionica ovog kluba.

 

"Ovo je težak period za klub", kazao je Lebron za Daily Mail dodavši:

 

"Liverpool je dobar tim, ali se trenutno nalazi u tranziciji, tako da ne znam koliko mogu postići".

 

Osvajač zlatne medalje na Olimpijadi 2008. godine se također osvrnuo i na predstojeću Olimpijadu i šanse američkog dream teama za ponovno osvajanje najsjajnijeg odličja.

 

"Sretan sam što je London grad domaćin ove Olimpijade i reprezentacija SAD će dati sve od sebe da osvoji najsjajnije odličje", kazao je James te se također osvnuo i na fudbal uopšte.

 

"Volim fudbal. Volim ga gledati, čitati o njemu. Nakon što sam odgledao par utakmica zaljubio sam se u njega. Zaista poštujem igrače te formu koju oni postižu. Baš kao i u košarci i u fudbalu je tim najvažniji, kazao je King James dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Ukoliko pogledate i neke akcije koje se izvode vidjet ćete da su slične kao i u košarci. Oni dodaju nogama, a mi dodajemo rukama te pokušavamo naći otvorene igrače i postići pogodak. Definitivno volim taj sport".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.