LeBron James otkrio za koji fudbalski klub navija

Jedva čeka utakmice Liverpoola

LeBron James otkrio za koji fudbalski klub navija

Endin Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša na svijetu LeBron James odlučio je otkriti svojim navijačima za koji klub navija, što se tiče fudbala.

James je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, a njegova popularnost bit će veća kod navijača Liverpoola jer je to klub za koji navija ovaj košarkaš.

Liverpool je počeo pripreme za narednu sezonu, a Redsi će uskoro otputovati u Sjedinjene Američke Države gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Ovome se najviše obradovao James koji nestprljivo čeka utakmice svog voljenog kluba.

"Uzbuđen sam jer sam čuo da Liverpool dolazi u Ameriku. Ako trebate vodića ja sam tu", napisao je James na svom Facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi