Legenda Arsenala poručila: Zamijenite Džeku za RVP-a

Ray Parlour čelnicima Arsenala

Legenda Arsenala poručila: Zamijenite Džeku za RVP-a

Midhat Šljivak

Legendarni fudbaler Arsenala Ray Parlour predložio je rukovodstvu svog bivšeg kluba da dovede Edina Džeku na Emirates u zamjenu za Robina Van Persieja.

"Ne znam šta Arsenal čeka, ali ako Van Persie želi ići u Manchester City, onda bi ga trebali zamijeniti za nekog kao što je Edin Džeko. Možda bi samo njegova plata predstavljala problem. Ne znam koliko Džeko zarađuje u Cityju, ali znam da Arsenal ima uvijek određenu strukturu plaćanja i možda bi je morali promijeniti. Vremena se mijenjaju i ako želite najbolje igrače svijeta, morate ih dobro platiti", rekao je Parlour.

Ray Parlour je odigrao dvanaest sezona u dresu Arsenala u periodu između 1992. i 2004. godine, te je za klub odigrao preko 300 susreta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.