Legenda Barcelone hvalila Gaitana

Xavi hvalio igrača Benfice

Legenda Barcelone hvalila Gaitana

Bivši vezni fudbaler Barcelone Xavi hvalio je krilnog napadača Benfice Nicolasa Gaitana.

Xavi je istakao da je impresioniran igrama Gaitana ove sezone i da on bez problema može da igra za najjače klubove Primere. 

Argentinac koji je ranije bio povezivan sa odlaskom u Manchester United, jedan je od najvažnijih igrača Benfice ove sezone, a nedavno je potpisao i novi četverogodišnji ugovor sa ovim klubom.

"Gaitan je zaista sjajan igrač. Jako ga cijenim iz razloga što igra veoma konstantno. Gledao sam ga u Ligi šampiona protiv Atletico Madrida i odigrao je zaista sjajan meč", rekao je legendarni vezni igrač Barcelone Xavi i dodao:

"On postiže sjajne golove, nevjerovatne, ali također zna i asistirati sjajno. Mogu samo reći da sam impresioniran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.