9

Komentari (9)

salt_city
Izuzetno glup i text i naslov, pa niko ne bi zaustavio kontru samo zato što to traži protivnički igrač
Babuka1
Pa cijelu karijeru je frajer bio mnogo prgav igrac..
Celtic
Kad se sjetim onih simuliranja protiv Reala, danas imamo Salaha koji je dobar igrač ali pada stalno i uvijek se nešto žali kod sudije.
miki30
Kakvog simuliranja?? Kad se samo sjetim one kradje Reala.
miki30
Čekaj, šta je trebao tip da uradi u ovoj situaciji? Ljudi gube 0 : 1 imaju kontru i šansu da izjednače, ovaj se bez protivničkog mješanja povrijedi, i šta treba Ribery da se zaustavi jeli?? Pa gledaš li ti tekme ovih dana, to niko neradi druže moj!!
Celtic
Meni je samo žao da ova Fiorentina ovako slabo igra, jako gotivan klub, šteta što nema neko da više uloži u taj tim ili da ga vodi kako treba, nešto kao sa Valenciom u Španiji slično.
I ne jedna kradja protiv Reala nego dvije sezone za redom protiv Reala
Babuka1
O navodnim kradjama ne pricam. Kazem samo da je frajer kroz cijelu karijeru mnogo prgav igrac bio, sa pregrst nesportskih poteza, crvenih kartona itd.. ali to ga ne cini manje boljim igracem. A za ove koji govore da niko ne bi zaustabio akciju, neki dan je frajer stao skoro na 16 m i izbacio loptu, ista scena bila, frajer se povrijedio, ovaj COVJEK vidio to i stao i izbacio loptu, znaci da ipak ima ljudi. Eto rako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.