Legenda Litexa: Boudarene nije udario Ješića

Oglasio se Jelenković

Legenda Litexa: Boudarene nije udario Ješića

Optužbe koje je francuski fudbaler Fabien Boudarene iznio na račun Miodraga Ješića su izazvale mnogo prašine. 

Boudarene je izjavio da je dok je nastupao za Litex udario Ješića jer mu je tražio novac da igra, a nakon što je to srbijanski trener demantovao, oglasio se i bivši kapiten ovog bugarskog kluba Nebojša Jelenković. 

Za Kurir je Jelenković opisao šta se zapravo dogodilo na treningu u Dubaiju gdje je navodno došlo do fizičkog kontakta igrača i trenera. 

"Ma to su gluposti. Ne mogu da vjerujem da je uopšte takvu ludost rekao. Bio sam prisutan na tom treningu i tvrdim da nije bilo nikakvog udaranja. Ješić je Francuza upozorio nekoliko puta, a kada ovaj nije htio da se smiri izbacio ga je s treninga. Fabien se nešto malo bunio, odmahivao rukama, ali on nije bio ni blizu Ješića da ga udari. Pa čekaj, kako to da on učestvuje na treningu, a nije na terenu? Ma, to je smiješno", kazao je Jelenković. 

Inače, Boudarene je nakon "sukoba" sa Ješićem proslijeđen na posudbu u Rumuniju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi