3

Komentari (3)

Malilav22
Igrace Legende Italije ,Grcke ,Turske a ovaj Šiptar nikad nije za Albaniju zaigrao koja glupost
Nije on Siptar za tebe, na tvome maternjem jeziku je on Albanac za tebe, kao sto Srbin nije Kaurin na pogrdnom turskom jeziku za tebe, vec Srbin je Srbin a ne Kaurin, daj boze da ti se sestra ili bilo ko iz tvoga roda uda za Albanca, pa da vidim hoces li ga zvati Siptarom, danas se na sportsportba kritikuje selektor hrvatske rukometne reprezentacije zbog rasistickog komentara, ovaj isti sportsportba trebao bi takodje da obrati paznju na nacionalisticke podrugljive i uvredljive komentare. Na nasem jeziku nije Siptar nego je Albanac, nije Kaurin nego Srbin.
Konju glupi ovo je utakmica humanitarnog karaktera, nije vazno ko igra za koju reprezentaciju, cilj je da se pomogne Albaniji zbog nedavnog zemljotresa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.