Legenda Reala: Bit će bolno gledati kako ide Ronaldo

Tako kaže Michel Salgado

Legenda Reala: Bit će bolno gledati kako ide Ronaldo

Legendarni desni bek Real Madrida Michel Salgado poručuje da će biti veoma tužan ako Cristiano Ronaldo napusti ovaj klub.

Ronaldo je prema izvještajima inostranih medija na pragu Juventusa, a Salgado poručuje da je on mašina i da će ga boljeti ako ode.

"Ako ode, boljet će me. Ronaldo je igrač koji je obilježio jednu eru u Real Madridu i još uvijek je obilježava. Znam ga dobro, kada bude donosio odluku, uzet će u obzir sve moguće posljedice", rekao je Salgado i dodao:

"Ako ne ode, još uvijek ćemo uživati u njegovim momentima. On je čudovište, fenomen, i ako ode moramo mu zahvaliti na svemu što je učinio. Bit će bolno gledati ga kako ide, ali moramo shvatiti da je to njegova lična odluka i da postoji neki razlog".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Salgado je član Real Madrida bio u periodu od 1999. do 2009. i iz kluba je otišao baš na ljeto kada je stigao Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel
"Podsjetimo, Salgado je član Real Madrida bio u periodu od 2009. do 2009. i iz kluba je otišao baš na ljeto kada je stigao Ronaldo." pa i nije dugo bio u Realu
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi