Legenda Uniteda: Chelsea nije veliki klub

Keane tvrdi

Legenda Uniteda: Chelsea nije veliki klub

Edmir Škorić

Legenda Manchester Uniteda Roy Keane rekao je da Chelsea nije velikan.

Keane smatra da Chelsea ima potencijal da postane velikan u evropskom nogometu, ali da to sada nije.

“Tim se gradi osvajanjem trofeja. Chelsea ima sve preduslove da buden jedan od najboljih u povijesti, ali prije nego se to dogodi, mora iz godine u godinu biti prvi u svim natjecanjima u kojima igra”, rekao je Keane.

“Morate osvajati svake sezone trofeje da biste bili veliki. Rano je još reći, ali Chelsea je odličan tim”, kazao je nekadašnji Keaneov suigrač Paul Scholes.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.