Legenda Uniteda: "Potrebniji nam je Kane nego Sancho"

Prema njegovom mišljenju

Legenda Uniteda: "Potrebniji nam je Kane nego Sancho"

S. Grebović

Legendarni igrač Crvenih đavola, Gary Neville, smatra kako bi njegov bivši klub morao sve snage da usmjeri ka dovođenju Harryja Kanea.

Supertalentovani igrač Borussije, Jadon Sancho, već se dugo vremena povezuje sa Manchester Unitedom, ali je i dalje stanovnik Dortmunda.

Čelnici Milionera su jasno stavili do znanja Unitedu, ali i drugim klubovima da ga ne namjeravaju pustiti ispod 100 miliona eura.

"Mislim da klubu nije toliko potreban Sancho, već igrač koji je prava mjera za ovaj klub. To je prema mom mišljenju svakako Harry Kane. Čelnici kluba bi sve trebali uraditi da ga dovedu", izjavio je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dugo se Kaneovo ime vezalo za Old Trafford. Bilo je i nekoliko pokušaja za njegovim angažmanom, ali su svi pregovori propali.

Inače, Manchester United je jučer doveo prvo pojačanje za narednu sezonu i to mladog Donnyja van De Beeka iz Ajaxa za 35 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi