Legendarni Alvaro Recoba danas izgleda neprepoznatljivo

Totalno promijenio svoj imidž

Legendarni Alvaro Recoba danas izgleda neprepoznatljivo

Endin Čaušević

Legendarni urugvajski fudbaler Alvaro Recoba najbolje dana svoje karijere proveo je u dresu Intera za koji je nastupao 11 godina.

Recoba je bio prepoznatljiv po sjajnoj ljevicom, te svojim ubitačnim slobodnjacima. Ovaj Urugvajac je u Inter stigao 1997. godine i za ovaj klub je odigrao 175 utakmica, te je 53 puta zatresao mrežu protivničke ekipe. 2011. godine otišao je u grčki Panionios gdje je igrao samo jednu sezonu, te se vratio u Urugvaj.

Ovaj vezni fudbaler je svoju igračku karijeru završio u aprilu ove godine kada je proslavio svoj 40. rođendan. Prethodne četiri sezone nosio je dres urugvajskog Nacionala.

Ipak, treba se priznati da Recoba danas izgleda totalno neprepoznatljivo. Više nema njegove prepoznatljive duge kose koja je bila zaštitni znak ovog igrača. Teško da bi danas neko na ulici mogao uočiti Recobu i prepoznati ga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi