Legendarni Beckham došao da podrži Solskjaera i Crvene đavole
Beckham je bio član generacije koja je 1999. godine osvojila Ligu prvaka, a Solskjaer se nada da će mu on večeras donijeti sreću.

Jedna fotografija, hiljadu uspomena

Legendarni Beckham došao da podrži Solskjaera i Crvene đavole

Old Trafford odavno nije ovoliko čekao jednu utakmicu kao večerašnju.

Na popularnom Teatru snova će u okviru prvog susreta osmine finala Lige šampiona gostovati PSG, a to će ujedno biti i jedan od najvećih derbija ove faze takmičenja.

Fudbaleri Manchester Uniteda, ali i stručni štab na čelu sa Ole Gunnar Solskjaerom, će sa tribina imati podršku i od legendarnog fudbalera ovog kluba Davida Beckhama.

Popularni Becks je stigao kako bi podržao bivšeg saigrača u namjeri da napravi značajnu trenersku karijeru, a Norvežanin se svakako nada da će mu Beckham ponovo donijeti sreću kao 1999. godine.

Podsjetimo, upravo je Beckham te noći u Barceloni izveo korner nakon kojeg je Solskjaer postigao pobjednički gol u finalu Lige prvaka protiv Bayerna.

Inače, susret Mancehster United - PSG je na rasporedu od 21.00 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije