Legendarni Pires ima preporuku za čelnike Arsenala: Dovedite ga, otvorite mu vrata Emiratesa!

Želi u dresu Topnika vidjeti Balea

Legendarni Pires ima preporuku za čelnike Arsenala: Dovedite ga, otvorite mu vrata Emiratesa!

Legendarni francuski krilni fudbaler i bivši igrač Arsenala Robert Pires preporučio je čelnicima Topnika jednog fudbalera.

Pires smatra da bi Gareth Bale bio sjajno pojačanje za Arsenal pa preporučuje čelnicima tima da mu otvore vrata Emiratesa.

Inače, Bale se osim sa Arsenalom također povezuje sa Manchester Unitedom i Tottenhamom.

"Mislim da pstoji dobra šansa da Bale igra svoju posljednju sezonu u dresu Real Madrida", rekao je Pires za BWIN i nastavio: "U ovom trenutku on proživljava vrlo teške trenutke na terenu i van njega. U ovom trenutku možete vidjeti da je Bale nezadovoljan igrač. Mislim da je povratak u Premier ligu najlogičniji korak za Balea".

"Postoji pretpostavka da će se vratiti u Tottenham, ali ja bih preporučio Arsenalu da otvori vrata Emiratesa za njega. Znam da navijači Tottenhama neće biti sretni, ali Bale je dobrodošao u Arsenal", kaže Pires.

Van der Vaart savjetuje zvijezdu Reala: Idi u United ili Tottenham!

S druge strane, nekadašnja zvijezda Real Madrida Rafael van der Vaart smatra da bi Bale trebao preći u Tottenham ili Manchester United.

"Malo sam iznenađen s onim što se dešava Garethu Baleu u Real Madridu. On je vrlo dobar igrač. Možda nije Ronaldo ili Messi, ali uvijek igra dobro. U Realu je mnogo veći pritisak nego što je bio u Tottenhamu, mislim da je to problem za njega", kaže Van der Vaart i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li će otići na drugo mjesto? To bi bilo najbolje, ali mislim da on želi ostati u Madridu. Ali, tim kao što je Tottenham ili Manchester United bi mogao biti bolja opcija jer su ljudi u Engleskoj drugačiji nego u Španiji".

Inače, Van der Vaart je za Real igrao u periodu od 2008. do 2010. godine te je za to vrijeme upisao 58 nastupa i postigao 11 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi