Leicester doveo veliko pojačanje iz Liverpoola

Jedan od najboljih skauta

Leicester doveo veliko pojačanje iz Liverpoola

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Engleske ekipe Leicestera na početku nove sezone ne pruža najbolje partije.

Tim Claudija Ranierija prošle godine oduševili su svijet svojim igrama, te na kraju osvajanjem titule prvaka Engleske. Ipak, ove sezone očekivanja su velika, ali ne ide baš najbolje.

Čelnici Lisica odlučili su se da dovedu veliko pojačanje u svoj stručni štab. Naime, Leicester je danas potpisao ugovor sa nekadašnjim skautom Liverpoola Eduardom Macijom.

Macia je u Redsima bio u vrijeme Rafe Beniteza, a u klub stiže umjesto Stevea Walsha. Ovaj skaut važi za jednog od najboljih u svijetu fudbala. Macia je već sarađivao sa Ranierijem u Valenciji, ali je najveći trag ostavio u Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije