Ranieri upozorio sve fudbalere Leicestera, čak i zvijezde
Foto: EPA

Ne dopušta opuštanje

Ranieri upozorio sve fudbalere Leicestera, čak i zvijezde

Menadžer Leicester Cityja Claudio Ranieri je u najnovijoj izjavi odlučio upozoriti sve fudbalere svog kluba.

Prema njegovim riječima, nijedan igrač aktuelnog šampiona Engleske nema sigurno mjesto u prvih jedanaest, čak ni najveće zvijezde Vardy, Mahrez i Drinkwater.

"Svi su produžili svoje ugovore, ali oni ne znaju mogu li ili ne mogu igrati. Ovo je fudbal na najvišoj razini i ne postoji pravilo da neko od njih mora igrati. Niko nije siguran u prvoj postavi i ako se neko od pridošlih fudbalera poboljša, pravit ću izmjene", rekao je Ranieri, koji je potom naglasio:

"Svi moraju ostati na najvišoj razini, a to se odnosi i na stare i na nove fudbalere. Čim primijetim da se nekome razina kvalitete spušta, zamijenit ću ga".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester u 4. kolu Premier lige gostuje na Anfieldu ekipi Liverpoola, a taj meč se igra večeras od 18:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi