Leicester neće izdržati: Bogataši za Mahreza odriješili kesu

Arsenal i Manchester United žele Mahreza

Leicester neće izdržati: Bogataši za Mahreza odriješili kesu

Endin Čaušević

Fudbaler Leicestera Riyad Mahrez ove sezone pruža odlične partije što nije ostalo nezapaženo.

Mahrez je uz Vardyja najbolji pojedinac u ekipi Leicestera koja ove sezone igra fenomenalno i trenutno je prvoplasirana u engleskoj Premier ligi. Igre Mahreza nisu ostale nezapažene i on se nalazi na listi najboljih klubova u Engleskoj.

Prema pisanu engleskih medija Manchester United i Arsenal spremni su ponuditi oko 29 milina funti za ovog fudbalera koji je pred početak prošle sezone za samo 400.000 funti iz Le Havrea stigao na Otok.

Menadžer Leicestera Claudio Ranieri kazao je da se nada da će Mahrez odbiti ove ponude, ali i da će ga razumjeti ako prihvati.

"To je prilika koja se ne dešava svaki dan. On ima mnogo ponuda, ali dva kluba su baš uporna. Razumijem ga da mu je ovo možda i prilika karijere. Vidjet ćemo šta će odlučiti", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez je u dosadašnjem dijelu sezone uspio da postigne čak 13 golova i upiše šest asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.