Leicester završio dva fantastična transfera

Soyuncu i Benković među Lisicama

Leicester završio dva fantastična transfera

M. Šljivak

Leicester City završio je danas dva fantastična transfera.

U klub sa King Power stadiona dolaze dvojica mladih defanzivaca, Turčin Čaglar Soyuncu (Freiburg) i Hrvat Filip Benković (Dinamo Zagreb).

Turskog štopera Leicester će Freiburgu platiti 20 miliona funti. Pregovori su uspješno okončani i 22-godišnji Turčin stiže u Premiership.

Pored njega novi član Lisica postaće i 21-godišnji defanzivac zagrebačkog Dinama Filip Benković.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On se već nalazi u Leicesteru gdje dogovara uslove oko ugovora i na korak je od potpisa za ovaj tim. Dinamu će pripasti 13 miliona funti.

Dolazak dvojice mladih štopera mogao bi biti znak da će iz kluba otići Harry Maguire za kojeg interes pokazuje Manchester United i sigurno je da nas čeka uzbudljiv finiš prelaznog roka u Engleskoj.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi