Leicesterova šampionska parada kroz grad

I danas se slavila titula u Leicesteru

Leicesterova šampionska parada kroz grad

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera danas su još jednom proslavili titulu prvaka Engleske.

Leicester i dalje živi svoj najljepši san osvajanjem titule prvaka, a igrači ove ekipe danas su paradom kroz grad zajedno sa navijačima proslavili titulu. Ulice Leicestera bile su krcate, a među igračima i navijačima vladala je odlična atmosfera. Engleski mediji prenose da je na ulicama Leicestera bilo čak 100.000 navijača.

Ovaj klub uspio je ostvariti historijski uspjeh ove sezone i navijači su to znali nagraditi. Fudbaleri ovog kluba zaslužili su da što više uživaju u svom uspjehu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada za njih slijedi pauza od nekoliko sedmica, a onda počinju pripreme za narednu sezonu u kojoj će Leicester prvi put u historiji nastupiti u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi