Lekić odlazi iz Gyora

Lekić odlazi iz Gyora

M. Skaka

Kapitenka rukometašica Srbije neće produžiti ugovor sa jednim od najboljih evropskih klubova i finalistom Lige šampiona u prošloj sezoni. 

Andrea je potvrdila da odlazi iz Mađarske na kraju sezone, ali i najavila da će do poslednjeg minuta na svakoj utakmici zajedno sa saigračicama ostaviti posljednji atom snage za ispunjenje klupskih ciljeva:

 

"Posljednjih nekoliko nedelja sam mnogo razmišljala gdje ću nastaviti karijeru i donijela odluku da na kraju sezone odem iz Gyora. Gyor je vrhunski klub koji ima sve što je potrebno jednom profesionalcu, sa sjajnim navijačima i dobro organizovanim klupskim strukturama. Međutim, struktura ekipe je takva, da za godinu i po dana praktično nisam imala priliku da igram na svojoj matičnoj poziciji. To je situacija koju nikada nisam u potpunosti prihvatila i smatram da je za moj dalji napredak bitno da dobijem više prostora za igru u ulozi u kojoj se osjećam najbolje i u kojoj pružam najviše. Ipak, odlazak je za sada daleko, sezona nije gotova. Tek smo na polovini i tek nam predstoje najvažnije utakmice. Moje misli su zato isključivo fokusirane na davanje maksimalnog doprinosa u ostvarivanju ciljeva kluba, a to je na prvom mestu osvajanje Lige šampiona. Želim da taj san dosanjam u dresu Gyor."

 

Ime kluba u kome će najbolji srednji bek decembarskog šampionata Evrope nastaviti karijeru biće uskoro poznato. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.