Lena je Nagelsmannu saopštila važne vijesti, isprva je bio zbunjen jer je 1. april...

Djevojka bivšeg trenera Bayerna

Lena je Nagelsmannu saopštila važne vijesti, isprva je bio zbunjen jer je 1. april...

Edmir Škorić

Djevojka bivšeg trenera Bayerna Juliana Nagelsmanna, Lena Wurzenberger, pronašla je novi posao, a to je sada svom dragom i saopštila.

Neočekivano su u martu velike životne promjene doživjeli i Nagelsmann i njegova djevojka, barem svi u Njemačkoj uvjeravaju da mu je djevojka, iako to niko od njih još uvijek nije potvrdio. Ipak, postoje slike od ranije na kojima se strastveno ljube, pa prema tome to ne bi trebalo da bude više upitno.

Nagelsmann je nedavno potpuno neočekivano dobio otkaz u Bayernu, a klub je odlučio da ga usred sezone zamijeni Thomasom Tuchelom, koji će danas imati debi i to protiv bivšeg kluba Borussije Dortmund na Allianz-Areni

Nagelsmann ne mora da brine, postoje brojni timovi koji su ga spremni imenovati za trenera, a u međuvremenu će ga Bayern isplaćivati jer ima dobar ugovor kojim je vezan za njemačkog velikana.

I kraljica njegovog srca, 30-godišnja Lena, s kojom je za vrijeme otkaza boravio na skijanju, također je dobila novi životni i poslovni izazov, jer je upravo dobila posao i ona će da da radi za BMW.

Radi se o bivšoj reporterki Bilda, koja je pratila upravo Bayern i mnogi je smatraju krivom za Nagelsmannov otkaz jer je navodno ona bila ta koja je preko svog dragog crpila bitne informacije iz kluba, a potom ih plasirala u Bild.

Oglasi

Od početka aprila Lena Wurzenberger radit će u korporativnim komunikacijama automobilskog giganta BMW.

Kao što je Automobilwoche prvi put najavio, Wurzenberger će preuzeti poziciju glasnogovornice za mrežu dobavljača i održivost u BMW-u.

BMW je jedan od najvećih i najprestižnijih poslodavaca u glavnom gradu Bavarske, sa oko 8.000 zaposlenih samo u Minhenu.

Julian Nagelsmann i Lena Wurzenberger su posljednji put viđeni u Tegernseeu

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Julian i Lena su posljednji put viđeni u gradskoj vijećnici Tegernseea, a navodno je bivši trener Bayerna kupio imanje od milion dolara.

I dok ga povezuju s Tottenhamom, čak i sa Real Madridom, Nagelsmann je odlučio napraviti pauzu kako bi napunio baterije, ali već od ljeta bi mogao biti na klupi nekog evropskog tima.

Oglasi