Lendrić raskinuo ugovor sa francuskim Lensom

Kraj epizode u Francuskoj

Lendrić raskinuo ugovor sa francuskim Lensom

Bivši napadač Željezničara Ivan Lendrić okončao je svoju epizodu u francuskom drugoligašu Lensu.

Kao najbolji strijelac bh. lige Lendrić je u ljetnom prijelaznom roku 2017. godine prešao u Lens, koji je za njegove usluge izdvojio Željezničaru 300.000 eura, međutim epizoda u Francuskoj nije potrajala.

Iako je ugovor između dvije strane važio još dvije godine, Lens je na svojoj zvaničnoj stranici jučer saopštio kako je s Lendrićem na obostrano zadovoljstvo sporazumno raskinut ugovor.

Lendrić je za Lens, računajući sva takmičenja, odigrao deset utakmica i postigao je pritom tri gola.

Prethodno je pored Lensa i Željezničara u karijeri igrao za Lokomotivu, Hajduk, Celje, Zulte Waregem, Zrinjski, Kapfenberg, Milsami...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi